середа, 1 лютого 2017 р.
       27 січня учні школи зібрались у святково прибраному залі на загальношкільний захід "Над вертепом зірка ясна світу засіяла", який підготувала з учнями 4-А, 4-Б, 3-А класів вчитель християнської етики Ганна Розквас при тісній співпраці з вчителями Г. Хавко, Н. Іваник, А. Чорній. Зал був вщент заповнений не лише глядачами 3-4 класів, але й батьками, гостями свята.
       Господиня свята Анна Браток наголосила, що Різдво - це свято миру та спокою кожної родини, це чарівна казка дитинства кожного з нас. Милували око різнобарвні костюми дітей - колядників, пастухів, звіздарів, царів, ангелів, тощо.
       Діти виконали багато численних колядок, як-от "Зима", "За вікном хуртовина", "Дзень-дзелень", "Нова радість", "Добрий вечір", тощо. Зачарували співом випускники школи Денис та Лідія Хавки, виконавши пісню "З Новим Роком і Рождеством!" Зі словами подяки звернулася до присутніх ведуча заходу Ганна Розквас. Директор школи Т. Бобровська наголосила, що Різдвяні свята - це не тільки звичаї та традиції нашого народу, а й свято єднання для нас усіх.




 

0 коментарі:

Популярні публікації

На платформі Blogger.