субота, 24 грудня 2016 р.
     Напередодні свята Миколая учні 1-4 класів зібрались в актовому залі на захід "По Вкраїні з краю в край ходить святий Миколай", який підготувала класний керівник 4-В класу Лідія Оверчук зі своїми вихованцями. Підтримати маленьких школярів прийшли й батьки. 
     Ведучі Христина Козяк та Василь Гуйдаш наголосили, що діти для Чудотворця - найрадісніші створіння, які завжди потребують захисту, уваги, лагідного ставлення.
     Учні 4-В класу звернулись до Святого з молитовними проханнями, виконали ряд цікавих пісень. У веселому таночку закружляли зірочки, сніжинки, вказуючи шлях Миколаю. Зима разом з лісовими звірятами теж закликали небесного гостя завітати до них на свято.
     І ось настала довгоочікувана зустріч. Святий Миколай (роль виконав працівник школи Володимир Сташко) разом з ангелами радісно звернувся до діток із запитанням: як готувалися до зустрічі? Учні декламували вірші, які вивчили заздалегідь.
     Святитель разом з педагогом-організатором О.Гуч після завершення свята завітали у класи. Чудотворець наголосив: "Чиніть добро таємно, не сподіваючись на вдячність, а я завжди буду вам допомагати та просити заступництва перед Богом". 



0 коментарі:

Популярні публікації

На платформі Blogger.