середа, 18 травня 2016 р.
     "Я не думала ніколи, що колись буду "друкована" - я самоук, несміливе дитя Підгір'я..." - такими словами розпочалась літературно-музична композиція, присвячена 135-ій річниці від дня народження відомої галичанки, української поетеси Марійки Підгірянки, яку підготували класний керівник 4-Б класу Галина Ганкевич у співпраці з бібліотекарем школи Оксаною Диджік. Ведуча свята (виконавиця головної ролі) Христина Кривда розповіла про зачарованість піснею Марії Омелянівни з дитинства. Під час заходу пролунало чимало озвучених мелодією віршів (музкерівник Соломія Пукаляк), натхненно діти знайомили учнів 3-4 класів з життєвим і творчим шляхом досвідченого педагога.
     Окрасою свята стала інсценізація уривків з п'єси "В чужому пір'ю". Всі розповіді супроводжувались мультимедійною презентацією, яку підготувала Галина Хавко. Дівчатка 4-Б класу виконали таночок "Не сумуй, моя Вкраїно".
    Заступник директора Наталія Павлик наголосила на тому, що вірші, пісні, які діти декламували співали, хоч і давно написано, зате щиро, від душі, з любов'ю до рідного народу.

0 коментарі:

Популярні публікації

На платформі Blogger.